Sisustussuunnittelija Espoo & Uusimaa

Suunnitellaan sinulle yhdessä unelmiesi koti

Oletko kyllästynyt vanhaan sisustukseen, mutta et tiedä, miten uutta kannattaisi lähteä rakentamaan? Ota avuksi ammattitaitoinen sisustussuunnittelija! Suunnittelupalvelu Anita Rantala hoitaa niin kotien, liikeyritysten kuin julkistenkin tilojen sisustussuunnittelun Espoossa ja Uudellamaalla. Avullani saat sisustettavasta tilasta kaiken irti, ja toteutan uuden sisustuksen vastaamaan mahdollisimman hyvin toiveitasi. Voit myös antaa minulle vapaat kädet suunnitteluun − takaan, ettet pety. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin tarvitsemistasi sisustussuunnittelupalveluista!

Sisustussuunnittelua hyvällä maulla

Hyvä sisustussuunnittelija tuntee materiaalit, värit ja tyylisuunnat ja rakentaa sisustuksen niin, että kokonaisuus on eheä ja tilan parhaat puolet tulevat esiin. Parhaimmillaan sisustus heijastelee omistajansa persoonaa ja elämäntyyliä sekä sulautuu saumatta käyttäjänsä arkeen; sisustusratkaisujen tulee olla toimivia ja käytännöllisiä, kuitenkaan tyylistä tinkimättä. Sisustussuunnittelupalvelut voi tilata esim. seuraavien kohteiden kohennusta varten:

  • yksittäiset huoneet tai tilat
  • huoneistot
  • talot
  • liiketilat
  • julkiset tilat

Tarjoan laadukasta sisustussuunnittelua vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Olen sisustanut useita kohteita niin yksityisille asiakkaille kuin yrityksillekin. Katso myös asunnon stailaus, jos kaipaat vain hyvin kevyttä uudistusta tai olet myymässä asuntoasi!

Pyydä tarjous sisustussuunnittelusta!

Minulta saat yksilöllistä, huolella toteutettua sisustussuunnittelua Espoossa ja koko Uudellamaalla. Ota siis yhteyttä niin katsotaan, mitä voisimme tehdä juuri sinun asunnollesi! Kaikki tarjoukset laaditaan aina tapauskohtaisesti, ja tarjouksen pyytäminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Kysy lisää tai pyydä tarjous palveluistamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse