Remontointi aina suunnittelusta toteutukseen

Osaava asiantuntijasi Espoossa ja Uudellamaalla

Suunnittelupalvelu Anita Rantala on osaava yhteistyökumppani myös remontoinnissa. Voit kertoa minulle ideasi tai antaa minun suunnitella remontin budjettisi puitteissa. Remontin yhteydessä voidaan kätevästi suunnitella myös remontoidun tilan uusi sisustus niin halutessasi. Ota yhteyttä ja kerro, minkälaista remontointia olit ajatellut − autan remontin suunnittelussa heti alusta lähtien!

Kaikki kodin remontit ammattitaidolla

Oletko haaveillut uudesta keittiöstä? Vai olisiko jo aika päivittää kylpyhuone tai saunatilat 2010-luvulle? Kauttani onnistuvat kaikki kodin remontit, joiden huolellinen suunnittelu on onnistuneen projektin lähtökohta. Teen yhteistyötä Saneerausexperttien kanssa, jonka taitavat ammattilaiset tekevät remontit siististi ja ajallaan sovitun mukaisesti. Kun remontointi on saatu päätökseen, luovutetaan remontoidut tilat sinulle käyttövalmiina. Mikäli uusi tila vaatii mielestäsi myös uudistuneen sisustuksen, sekin onnistuu helposti sisustussuunnittelu- tai stailauspalveluideni avulla.

Pyydä tarjous remontista!

Remontointi on hauskaa puuhaa etenkin silloin, kun sitä ovat toteuttamassa ammattilaiset ja voit itse nauttia valmiista lopputuloksesta. Ota siis yhteyttä ja kerro minulle, mitä haluaisit uudistaa asunnossasi, niin laadin sinulle remonttitarjouksen ja voimme keskustella asiasta lisää.

Kysy lisää tai pyydä tarjous palveluistamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse