Rakennussuunnittelu Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

Kauttani myös luotettava rakennusvalvonta

Suunnittelupalvelu Anita Rantala tarjoaa sisustussuunnittelun ohella myös rakennussuunnittelua, jonka toteutan vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Laadin piirustukset niin omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin kuin vaikkapa varastorakennuksiinkin. Pääosin toimin pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudellamaalla, jolloin pystyn olemaan lähemmässä vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa, mutta toki piirustuksia voidaan toimittaa sopimuksen mukaan kauemmaksikin. Suunnittelen sinulle juuri sellaisen rakennuksen, jonka haluat − ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennussuunnittelu ammattilaiselta visiosi mukaan

Asiantunteva rakennussuunnittelu on kaiken rakentamisen perusta. Kun suunnitelmat on laadittu huolellisesti ammattilaisen toimesta, saadaan jo alkuvaiheessa eliminoitua mahdolliset riskit ja projekti etenee turvallisesti. Rakennussuunnittelu käsittää uudisrakennussuunnittelun sekä perusparannus- ja korjausrakentamissuunnittelun. Halusitpa siis rakennuttaa unelmiesi omakotitalon perustuksista lähtien, toteuttaa lisäosan taloosi tai korjauttaa vanhaa, voit tilata minulta tarkat suunnitelmat työn toteuttamista varten. Myös sisustussuunnittelu voidaan yhdistää samaan pakettiin.

Rakennusvalvontaa Uudenmaan työmailla

Rakennusvalvojan tehtävänä on huolehtia paitsi teknisestä laadusta, myös rakennusprojektin aikatauluista, taloudellisuudesta, käytönopastuksista sekä takuuajan tehtävistä. Rakennusvalvojan on myös dokumentoitava näistä asianmukaisesti, jotta tarpeen tullen voidaan tarkistaa projektin kulun etenemistä. Kauttani on mahdollisuus tilata luotettava rakennusvalvonta Uudenmaan alueelle. Kysy lisätietoja!

Kysy lisää tai pyydä tarjous palveluistamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse