Asunnon stailaus pääkaupunkiseudulla – tilan parhaat puolet esiin!

Palvelen stailausasioissa Helsingissä ja koko Uudenmaan alueella

Asunnon stailaus on helppo tapa saada asuntoon tai muuhun tilaan uutta ilmettä tai lisätä kohteen myyntipotentiaalia suhteellisen edullisesti. Hyvän silmän omaava stailaaja saa esimerkiksi pelkillä uusilla sisustustekstiileillä, huonekalujen uudelleen sijoittamisella sekä muutamalla tarkkaan harkitulla, hyvin sijoitetulla sisustustavaralla muutettua tilan ilmeen hetkessä. Suunnittelupalvelu Anita Rantala tarjoaa asunnon stailausta Espoossa ja Uudenmaan seudulla. Ota minuun yhteyttä ja kysy lisää!

Asunnon stailaus vauhdittaa asunnon myyntiä

Asunnon stailaus lisää oman kodin viihtyisyyttä, mutta sitä kannattaa hyödyntää erityisesti silloin, kun asunnon haluaa myydä. Stailauksen avulla asunnon myyntiaika lyhenee ja voi parhaimmillaan jopa nostaa myyntihintaa. Asuntokauppa on pitkälti tunnepohjaista; kun asunnon esittelee parhaimmillaan, valoisana, siistinä ja kodikkaana, vetoaa se ostajien tunteisiin. Erityisesti tyhjän myytävän asunnon stailaus on hyödyllistä, sillä tyhjänä tilan täysi potentiaali ei tule esiin ja asunnon myynti voi pitkittyä.

Stailaan tilat toiveitasi kuunnellen

Hyvä stailaaja ottaa aina huomioon paitsi kohteen asettamat vaatimukset ja rajoitteet, tietysti myös asiakkaan mielipiteen ja toiveet. Vaikka esimerkiksi värien puolesta tilaan sopisi parhaiten punaista, sille löytyy varmasti vaihtoehto, mikäli väri ei miellytä asiakasta. Yritystilojen stailauksessa voidaan ottaa fokukseen esim. yrityksen tunnusvärit, toimivampi huonekalujen sijoittelu tai viihtyisyyden lisääminen. Jos siis tarvitset stailauspalveluita, ota minuun yhteyttä!

Kysy lisää tai pyydä tarjous palveluistamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse